Καλώς ήρθατε

 

Τι είναι η ΕΕΕΥΤ

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Υποστηρικτικής Τεχνολογίας ιδρύθηκε το 2012 και αριθμεί περισσότερα από 100 μέλη, επαγγελματίες και επιστημονες στο χώρο της Υποστηρικτικής Τεχνολογίας, εκπαιδευτικούς, άτομα με αναπηρία που χρησιμοποιούν τα μέσα τεχνολογίας και φίλους - υποστηρικτές.

Αν θέλετε να γίνετε μέλος συμπληρώστε την Αίτηση μέλους που θα βρείτε εδώ Αίτηση εγγραφής μέλους.

Η αίτησή σας θα αξιολογηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο και η συνδρομή σας θα ενεργοποιηθεί με την καταβολή του ποσού 30,00€ για τα τακτικά μέλη και 15,00€ για τα επικουρικά μέλη. 

Οι τρόποι εξόφλησης είναι:
 • με την κατάθεση μετρητών κάθε Τρίτη 17:30 - 19:30 (εκτός αργιών) στην Ταμία κα Χειλαδάκη ή στην κα Λάππα, στο Κέντο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου
 • με την κατάθεση μετρητών στη Γενική Συνέλευση ή σε άλλες διοργανώσεις της Ε.Ε.Ε.Υ.Τ.
 • με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Ε.Ε.Ε.Υ.Τ

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΜΟΥ 178/296013-39
  ΙΒΑΝ GR 0701101780000017829601339
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

  Στην περίπτωση κατάθεσης μέσω τραπέζης, θα πρέπει:
  • να βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εσάς και όχι το Σύλλογο. Σε διαφορετική περίπτωση, η εξόφληση των συνδρομών θα καλύπτεται μερικώς με αποτέλεσμα να εκκρεμεί νέο υπόλοιπο προς εξόφληση.
  • να αποστείλετε αντίγραφο κατάθεσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.